Recipe image

Treska s bazalkovo-petržlenovou posýpkou/paradajková omáčka

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Treska

  • Pripravíme nálev, vložíme doň porcie tresky a necháme odležať 30 minút.
  • Rybu vyberieme z nálevu, osušíme, preložíme na plech G/N a natrieme majonézou.

Bazalkovo-petržlenová posýpka

  • Panko zmixujeme s petržlenovou vňaťou, pridáme Primerbu a opätovne premiešame.
  • Takto pripravenou bazalkovo-petržlenovou posýpkou posypeme tresku. Dáme zapiecť.

Paradajková omáčka

  • Cibuľu zasmažíme do sklovita a podusíme do mäkka, pridáme Tomato Pronto, privedieme k varu a okoreníme.

Servírovanie

  • Zapečenú tresku podávame na omáčke s paradajkami, dozdobíme bylinkami.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.