Recipe image

Fish & Chips

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Vyprážaná ryba

  • Pripravíme si soľný nálev z vody, cukru a soli a porcie tresky do neho naložíme na 10 minút. Potom scedíme, opláchneme a osušíme. Nachystáme si mokrú obaľovaciu zmes zo všetkých surovín k tomu určených. Zvlášť si pripravíme suroviny na suchú obaľovaciu zmes. Porcie rýb obalíme v suchej obaľovacej zmesi a potom ponoríme do cestíčka a znovu obalíme v suchej obaľovacej zmesi. Osmažíme v rozpálenom oleji do zlatova, pri výdaji vyprážanú rybu ešte pokropíme vínnym octom.

Hráškové pyré

  • Horúcu osolenú vodu s maslom privedieme do varu. Pridáme hrášok a znovu privedieme do varu. Akonáhle sa voda začne znovu variť, hrášok vyberieme a v mixéri ľahko premixujeme, z ostatnej tekutiny z hrášku upravíme na konzistenciu pyré.

Servírovanie

  • Vyprážanú rybu podávame so zemiakovými lupienkami, hráškovým pyré, tatárskou omáčkou a citrónom.

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.