Recipe image

Cestoviny farfalle v krémovej omáčke s kuraťom, anglickou slaninou a kuriatkami

Spočítať náklady na výrobu jedla (Food Cost)

Náklady na ingrediencie* : 0,00 EUR
Náklady na jednu porciu* : 0,00 EUR
Uvedené ceny sú bez DPH*

Vypočítajte náklady na jedlo

Napíšte Vami požadovanú predajnú
cenu jedla bez DPH

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Prísady

Celkové náklady na ingrediencie: EUR
Náklady na jednu porciu*: EUR
Súčet zložiek jednej porcie:

Príprava

Kura

  • Kura nakrájajte na krátke rezance, premiešajte so zmesou Delikat a olejom , preložte do GN nádoby a vložte do konvektomatu vyhriateho na teplotu 190 °C na cca 6-8 minút.

Omáčka

  • Zmes na hubovú polievku premiešajte s teplou vodou a povarte. Bielu časť jarnej cibuľky nakrájajte na rezance a nechajte zosklovatieť spolu so slaninou, pridajte pokrájané kuriatka jedlé (rozmrazené varte 3 min. vo vode s mliekom)a krátko orestujte.
  • Potom prilejte smotanu na šľahanie  a chvíľu varte. Pridajte vopred uvarený hubový krém, orestované mäso a listy špenátu. Všetko krátko povarte a ochuťte podľa potreby.

Cestoviny

  • Cestoviny uvarte al dente a uchovajte v teple.
  • Servírovanie
  • Cestoviny premiešajte s omáčkou

Súbory cookies (a podobné metódy) používame na zlepšenie vášho užívateľského zážitku na našom webe. Súbory cookies vám umožňujú využívať určité funkcie, zdieľanie na sociálnych sieťach (pre Facebook, Instagram atď.) a prispôsobovať správy a zobrazovať reklamy blízke vašim záujmom (na našich, ale aj ďalších stránkach). Pomáhajú nám tiež pochopiť, ako sa náš web používa. Prečítajte si naše upozornenie na súbory cookies. Kliknutím na „Prijať“ vyjadrujete súhlas s naším používaním súborov cookies.